гр. София, бул. "Драган Цанков" 12-16,ет. 1, офис 5

 0899942434    bbars.info@gmail.com



ББА Пътна Безопасност е партньор на събитието - Иновации в сферата на технологиите и методите за превенция от корозия от 28 до 29 юни в Пловдив

Водещи експерти от 10 държави в т.ч. Австрия, Белгия, България, Великобритания, Германия, Гърция, Италия, Полша, Чехия и Хърватия ще представят технологии, методи и продукти за защита от корозия.


Влиянието на корозията е в почти всяка среда и щетите, които тя ежегодно нанася, налагат приложението на ефективни мерки за превенция и нейното отстраняване.


В рамките на предстоящата конференция ще бъдат представени теми, свързани с нуждите на различни индустриални сектори. Сред лекторите са специалисти от Международния съвет по корозия, Федералния институт на Германия за изследване и тестване на материали, Българска браншова асоциация пътна безопасност, Австрийския изследователски институт по химия и технологии, Технопарк Кралупи Чехия, МГ Аноди Интернешънъл АД, EC Quadro SRL, Полското дружество по корозия, PA-EL d.o.o Хърватска, Оргахим, Бласт Инженеринг, Cathodic Corrosion Control Великобритания и др.


Цялото съдържание на програмата може да бъде разгледано на следния линк: кликни тук


По време на съпътстващата изложбена част ще има възможност за директни бизнес контакти и създаване на нови партньорства.

Полезни линкове:   За събитието     Брошура        


« Назад към всички публикации