гр. София, бул. "Драган Цанков" 12-16,ет. 1, офис 5

 0899942434    bbars.info@gmail.com



По повод първия учебен ден ББА „Пътна безопасност“ дари нова пешеходна пътека на столичното 145 ОУ „Симеон Радев”

На организираното от МВР, МРРБ, ББА „Пътна безопасност“ и Столична Община тържествено откриване на учебната година, което се проведе на 15.09.2016г. в 145 ОУ „Симеон Радев”, Район Младост, ББА „Пътна безопасност“ направи дарение - нова пешеходна пътека, изградена съгласно най- новите изисквания на наредбата на МИНИСТЕРСТВО НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ И БЛАГОУСТРОЙСТВОТО и светлоотразителни жилетки за децата от първи и учителите.

  

            На мероприятието присъстваха зам. кмета по Транспорта при Столична община  г-н Евгени Крусев, секретаря на Съвета по безопасност на движението на деца в град София при Столична община, г-н Симеон Симов, г-н Иван Иванов- член на УС на ББАПБ, г-н Николай Васков - член на КС на ББАПБ, г-н Алекси Кесяков - секретар на ДОККБДП, г-н Бойко Рановски - началник ПП при ГДНП и футболистите от ПФК „Левски”– Димитър Пиргов, Георги Костадинов и Илиян Мицански.

            Пешеходните пътеки до училището бяха маркирани с надпис „Погледни на ляво“; „Погледни надясно“, съгласно новите изисквания на нормативната база, касаеща хоризонталната маркировка.

В двора на училището се проведе тържество за първокласниците и учениците от училището. Първият учебен час за първокласниците бе на тема „Пътна безопасност” в присъствието на официалните лица и футболистите от ПФК „Левски”.

Доброто настроение и усмивки следваха през цялата сутрин всички участници в инициативата.

  


« Назад към всички публикации