гр. София, бул. "Драган Цанков" 12-16,ет. 1, офис 5

 0899942434    bbars.info@gmail.comТази година EDWARD ще се проведе на 26 септември под мотото “Обичам семейството си! Да го пазим на пътя!”

Българска браншова асоциация “Пътна безопасност”, като неправителствена организация имаща пряко отношение към безопасността на движението, ще подкрепи дните за пътна безопасност в цяла Европа през седмицата на мобилността и конкретно Европейския ден без жертви на пътищата на нашата страна (“European Day Without a Road Death”), познат в страната ни под наименованието EDWARD. Тази година EDWARD ще се проведе на 26 септември под мотото “Обичам семейството си! Да го пазим на пътя!”. ББАПБ призовава всеки да вземе участие в кампанията.

Разпространете призива до членовете на своето семейство, до близки, приятели и познати, до тези с които работите или които работят за вас. Нека всеки от нас да се замисли за рисковете, с които се сблъсква на пътя; за рисковете, на които може да изложи останалите участници и за това как самият той да допринесе за намаляването на тези рискове.

Може да видите статистиката на МВР за ПТП и жертви от катастрофи: ТУК


« Назад към всички публикации